lördag 8 september 2012

Mathildas kontor

I fredags morse var vi som sagt på Götenehus säljarens kontor i Karlskrona för att placera in vårt Sandhem på tomten. Halv nio på morgonen närmare bestämt, så vi fick gå upp som en vanlig arbetsdag eller till och med en aning tidigare för att hinna köra de ca 16 milen. Naturligtvis gick det alldeles utmärkt att både komma upp i tid samt att köra till Karlskrona. Vi var till och med framme med lite marginal, vilket var bra för då fick vi mer tid att gå igenom var huset ska vara på tomten. Man kan ju tycka att det ska väl inte så svårt....... haha trodde ni ja, nä det är lite att fundera på. Jag menar om man ångrar sig när huset väl är byggt sitter man lite pyrt till. Sen finns det lite regler också som ska tas hänsyn till, för att inte tala om det estetiska kontra det praktiska och så vidare. Nu hade jag tänkt att lägga in några bilder på Mathildas kontor och Mathilda också(om hon gått med på det) men det glömde jag naturligtvis bort, suck så det blir inga bilder därifrån. Får bli nästa gång vi är där.

Jag har tittat på hur många inplaceringar som helst innan mötet och hoppades på att få hjälp med att hitta den perfekta lösningen. Hur det gick? Kanonbra, vi fick den hjälp och input med ideer samt en del saker som vi inte visste om. Så här ser det ut, nu är det inte denna som är det som lämnas in till bygglovet utan det kommer senare från arkitekten på Götenehus huvudkontor.


Medan vi var där så passade frugan på att kolla in kakel och klinkers prover som fanns på Mathildas kontor. Dessa är det vi väljer mellan och det är klinker till masterbedroom's badrum det andra badrummet, tvättstugan och i hallen. Kakel i kök och i badrummen men det behöver vi inte riktigt bestämma ännu även om vi i det närmaste är klara på med hur det ska se ut.




Vi var väl klara strax efter elva och eftersom vi skulle till Öland och vidare till Böda Cementgjuteri(som jag berättar om i nästa inlägg) var vi tyvärr tvungna att tacka nej till lunch vilket hade varit trevligt. Har vi tur kanske det erbjudandet står kvar till nästa gång vi är i Karlskrona.  


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar