måndag 30 juli 2012

Gårdagens röj, sen rast & vila

Igår kom svärmor och svärfar samt svågern igen på besök till oss. Vi gubbar passade på att åka och kika på Störlinge Lantbruks & Motormuseum som ligger bara nån halvmil bort. Kolla gärna själva där, lite kul nostalgi tripp om man är intresserad av gamla traktorer och mopeder/motorcyklar, radioapparater och lite annat också.  

Efter museum besöket blev det till att släpa ihop ris och samla ihop ved igen. Nu också med lite hjälp av plusdottern med pojkvän samt svågern. Det kommer lite framåt bit för bit så det ska nog hinna bli klart till i höst när vi kan elda upp rishögen, som växer vilket ni kan se på bilderna.





 
 

Idag har vi haft en vilodag eller jag har vilat från tomtens vedermödor och följde med frun och plusdotter med pojkvän till Kalmar. Var visst nått bankärende och sen ville plusdottern visa sin pojkvän stan. Så det blev några timmar i Kalmar inklusive buffé`på Thai Silk Palace. Avslutning på Kalmarbesöket för plusdotter och pojkvän var att de fick åka cykelfärjan från Kalmar hamn till Färjestaden, så mötte vi upp där, då såg det ut så här!





Ja just det, i övermorgon onsdag kommer min dotter på ett kort besök, så jag får lite sällskap när frugan tar sin dotter med pojkvän till tåget i Alvesta efter visit(nja tvätt och vattna också) i vår lägenhet i Ljungby först. Min dotter skulle plugga mest hade hon tänkt så för att inte störa henne släpar jag nog på lite ris, surprise surprise.

Tänkte lägga in om hur vår planering ser ut i kommande inlägg senast till helgen i alla fall. Så får vi se när huset är klart hur det stämde till slut! Men först blir det lite mer röj på tomten. Ha det till nästa inlägg.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar